Албена Ситнилска е първият дисквалифициран играч в историята на “Игри на волята”

1

А лбена Ситнилска записа името си в историята на “Игри на волята” като първия служебно изгонен участник. Световната и европейска шампионка по кикбокс и таекуондо наруши правилата на екстремното риалити, скривайки телефон в багажа си. Амазонката напусна “Игри на волята” незабавно след териториалната битка, която беше спечелена от Старейшините. Втори останаха Гладиаторите, а към Дивата река се отправя племето на Амазонките.

Източник: NOVA

Албена Ситнилска не беше единственият провинил се играч на Арената. Водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха, че в продължение на седмици участниците от Амазонките, Гладиаторите и Старейшините неправомерно са изнасяли храна от Резиденцията. Нарушението им ще се превърне в причина още утре да се проведе специална елиминационна битка, за която всяко племе ще трябва да излъчи по един представител. Всеки един от избраниците рискува да загуби мястото си в предаването. За Амазонките това ще е учителят Румен Радев, за Старейшините – топ моделът Благомир Мастагарков, а за Гладиаторите – футболния съдия Крум Апостолов. 

Източник: NOVA

Първото телевизионно интервю на Албена Ситнилска може да проследите утре сутрин в “На кафе” по NOVA.

Дисквалифицираната участничка е и първият гост в “След Игрите” – официалния подкаст на „Игри на волята”. Епизодът вече е онлайн в Nova Play, Vbox7 и YouTube. В него Албена Ситнилска разкрива подробности как е внесла телефона и отговоря на въпроса дали би се подложила на детектор на лъжата.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ във вторник, 10 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Епизодите от подкаста “След Игрите” ще могат да се гледат в Nova Play, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg